Dvostrana pivot tuš kabina


Letnji popust

Ova kabina se sastoji iz dve stranice, od kojih svaka poseduje po jedan fiksni, stakleni, deo i jedan pomični. Najčešće se uzima u obzir kod manjih kupatila, jer vrata ne opterećuju prostorno ostatak kupatila prilikom otvaranja. Otvaranje je isključivo na spolja i minimalna preporučena širina pomičnog dela je 35cm, jer je u tom slučaju širina ulaska oko 50cm. Pošto je ovo kabina po meri, širine pomičnih i fiksnih delova, kao i visina, zavise samo od Vaše želje i mogućnosti prostora.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Fiksni paravan


Letnji popust

Ovo je najjednostavniji oblik paravana po meri. Walk In paravan se naslanja na jedan zid i za dodatnu stabilnost se ojačava kosom ili ravnom šipkom. Nema nikakvih ograničavajućih faktora, samo se dodaje više stabilizatora ukoliko je neke veće dimenzije. Treba samo povesti računa da se blizu otvorenog dela ne nadje ništa što ne trpi vodu.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Harmonika tuš kabina


Letnji popust

Harmonika tuš vrata, kako sam naziv kaže, se sklapaju na jednu stranu, gotovo, skroz do zida. Korisna su kada je jako mali prostor ili potreba za širokim otvorom za ulazak. S obzirom da imaju šarke na svakom spoju, mogu se otvarati kao klasična vrata, bez savijanja srednjeg dela, a mogu se i otvarati na pola, ukoliko za tim ima potrebe. Ograničavajući faktor je širina, pa ova tuš vrata ne mogu biti šira od 80cm, zbog težine stakla, a što se tiče visine, ona je po Vašoj volji.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Kabine na kadi


Letnji popust

Ko ima vremena i voli da provodi vreme u kadi, a želi i da se istušira, a da ne poplavi ostatak kupatila, opredeljuje se na ugradnju paravna za kadu. Varijacije paravana za kade su razne. Mogu biti fiksni, gde se zatvara jedan deo kade i takav paravan je ne pomičan. Postoje i oni sa pomičnim delom, ali tek za ovaj model postoje varijacije. Može da se otvara direktno sa zida na spolja i unutra. Ako ima jedan fiksni deo, onda se onaj koji je pomičan, otvara samo na spolja. Možete i ne morate stavljati ručicu, ali gotovo se svi opredele za držač peškira koji se montira na paravan, pa peškir bude jako blizu onda kada Vam zatreba. Klizni paravan za kadu je paravan koji se nalazi na kadi, prostire se izmedju dva zida i otvara se klizno. Treba obratiti pažnju na širinu ulaska, jer je kod ukupne širine paravana od 100cm, ulaz oko 48cm, pa sve ispod toga bi bio teži ulazak u kadu.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Klizna tuš kabina


NAJTRAžENIJI MODEL!

Apsolutno najtraženiji model kabina po meri. Kod klizne tuš kabine, jedna stranica je fiksna, dok se druga otvara klizno. Treba obratiti pažnju na širinu ulaska, jer je kod ukupne širine vrata od 100cm, ulaz oko 48cm, pa sve ispod toga bi bio teži ulazak u kabinu. Ko ima prostora u kupatilu, morao bi da ima ovakav kutak za tuširanje. Izgleda elegantno i prostrano, a opet ne remeti prostor svojom robusnošću i masivnošću svojih okova.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Klizna tuš vrata


AKCIJA!

Klizna tuš vrata su vrata koja se prostiru od zida do zida i otvaraju se klizno. Treba obratiti pažnju na širinu ulaska, jer je kod ukupne širine vrata od 100cm, ulaz oko 48cm, pa sve ispod toga bi bio teži ulazak u prostor za tuširanje. Pošto utvaranje ovih vrata ne utiče na prostor i okolinu, medju popularnijima su u asortimanu naših proizvoda.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Petougaona tuš kabina


AKCIJA!

Petougaona tuš kabina ima 3 staklena dela koja se međusobno oslanjaju i spajaju pod uglom od 135 stepeni. Pošto se kabine po meri rade samo pravolinijski, ovakav model bi trebao da parira lučnim kabinama serijske proizvodnje. Petougaona kabina je kompromis izmedju prostora za tuširanje i ostatka kupatila, jer zauzima manje mesta od bilo koje “ćoškaste”, a opet pruža konforno tuširanje. Vrata ne mogu biti šira od 75cm, a fiksni delovi i visina po želji. Vrata se otvaraju samo na spolja

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Pivot tuš kabina sa dovratnikom


AKCIJA!

Kod pivot kabine sa dovratnikom, jedna strana je fiksna dok druga ima manji fiksni deo i veći ulazni deo tj. vrata. Ovakav vid kabine po meri mora se primeniti tamo gde širina strane sa koje se ulazi, ide preko 75cm. Vrata se otvaraju na spolja, pa ovakve kabine zahtevaju slobodan prostor za otvaranje u zavisnosti od širine vrata. Fiksnu stranu pričvršćuje kosa ili ravna šipka, a na ulazu postoji prag u vidu aluminujumske lajsne koja ne dozvoljava da se voda nadje van tuš kabine.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Tuš vrata


AKCIJA!

Tuš vratima se naziva element koji je uglavnom širok do 75cm i montira se tako što se šarke montiraju na zid. Ovakav vid vrata po meri može se primeniti tamo gde širina ne ide preko 75cm. Ako su vrata široka izmedju 75cm i 1m, stavlja se i treća šarka, koja se pozicionira u gornjoj polovini vrata. Vrata se otvaraju na spolja i unutra, pa ovakva vrata daju mogućnost izbora prilikom ulaska. Postoji opcija da na ulazu bude prag u vidu aluminujumske lajsne koja ne dozvoljava da se voda nadje van tuš kabine, ali u tom slučaju se opredeljujete za smer otvaranja vrata

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite

Tuš vrata sa dovratnikom


AKCIJA!

Ako Vaš prostor za tuširanje opkružuju 3 zida, a širina izmedju 2 zida gde treba da se nadju tuš varta preko 75cm, onda su Vam potrebna tuš vrata sa dovratnikom. Razlog ovog ograničenja je naravno, težina stakla pa sve preko 75cm, mora imati dodatni stakleni deo na kome se nalaze šarke. Još jedan uslov je da vrata na dovratniku ne smeju biti šira od 75cm. Ako Vam kojim slučajem treba šire, vrata ostaju maksimalnih 75cm, a u širinu ide dovratnik. Otvaranje se vrši ili unutra ili spolja. Visina nije oganičena.

Podeli na:
Želite ovaj model?

Pozovite odmah i poručite