Stakla za Kuhinje


LETNJI POPUST!

Stakla za kuhinje su novi pravac u uređenju enterijera u Srbiji. Primena stakala emajliranih u boji po vasem izboru,polepljenih dekorativnim folijama sa motivima po vasoj zelji je u modernim domovima veoma široka. Takve staklene obloge imaju mogućnost postavljanja umesto keramičkih pločica u kuhinjama, preko pločica u kuhinjama, kao obloge.

Podeli na:

Staklene Nadstrešnice


LETNJI POPUST!

Kombinacija visokokvalitetnog stakla i dobro dizajnirane i konstruisane armature predstavlja savršeno rešenje za sve vrste nadstrešnica od stakla. Za nadstrešnice, staklene krovne konstrukcije i plafone koriste se različiti noseći sistemi koji se primenjuju u odnosu na prostorne i konstruktivne mogućnosti i estetske zahteve klijenata. Najcesce se izradjuju od kaljenog I pampleksiranog stakla.

Podeli na:

Staklene Ograde


LETNJI POPUST!

Staklene ograde se podrazumevaju i izradi savremenog objekta. Primena ograda od stakla počela je u eksterijeru, a danas se veoma često koristi i u enterijeru. Staklene ograde izrađuju se u kombinaciji sa inoksom od kojeg se izrađuju stubići i rukohvati koji čine noseću konstrukciju ograde. Sve češće se izrađuju samostojeće staklene ograde koje se fiksiraju u podnu čeličnu konstrukciju ili spajaju spiderima.

Podeli na:

Staklene pregrade


LETNJI POPUST!

Izradjujemo I ugradjujemo staklene pregrade različitih boja i nijansi, sa ispeskiranim ili motivima štampanim direktno na staklu

Podeli na:

Staklene stepenice


LETNJI POPUST!

Staklene stepenice ili stakleno stepenište koje izrađujemo po Vašoj meri

Podeli na: